Boomhutten

Boomhutten – De nieuwe trend!

Ecoklimpark bouwt voor u een boomhut avontuur in bomen en op palen. Van een enkele boomhut voor particulier gebruik tot een totaal overnachting concept voor exploitanten. Deze beleving kan starten met een wandeltocht door de boomtoppen(boomkroonpad) richting een boomhut. Doel een topavontuur met overnachting in een boomhut.

Een nacht in het bos is nog steeds een ervaring waar velen van dromen. Een ervaring met eekhoorns tijdens het ontbijt of lunch. Voor het diner, wordt of tijdens de schemering wordt u toegezongen door de nachtegaal. In een boomhut beleefd u de natuur van zeer dichtbij.

Wat te denken van een vergaderruimte tussen de bladeren. Ook voor deze groepen is het een unieke locatie in de natuur. tijdens de dag kan dit dan onderbroken worden door een leuk evenement of uitdagende opleiding op het naastgelegen team training parcours.

Deze nieuwe ontwikkeling staat nog in de kinderschoenen maar zal uitgroeien tot een succes op diverse locaties in Nederland. Bedrijven zullen deze trend ontdekken en de klant een totaalbeleving willen laten ervaren in de natuur.

Recreatieve voorzieningen (recreatie parken), campings, dierentuinen of andere recreatieve exploitanten kunnen hiermee hun aanbod uitbreiden. Dat kan middels een of meerdere boomhutten, misschien met elkaar verbonden door touwbruggen of ziplijnen. De creatieve mogelijkheden hebben hier nagenoeg geen grenzen.

Voorzie, als exploitant, in een behoefte om terug te keren naar de natuur middels een totaal natuur belevingsconcept. Maak nu nog gebruik van  uw concurrentievoordeel en zorg voor extra inkomsten bij uw huidige recreatieve exploitatie.

We helpen u graag verder bij het ontwikkelen van uw boomhutten concept.