Houtbouw

Thematisering

Met de thematisering van uw recreatiepark kunt u uw gasten een unieke belevenis bieden. De thematisering geeft sfeer en karakter aan uw locatie, en is bepalend voor de identiteit van uw park. Wij hebben inmiddels veel ervaring in het inrichten en leveren van gethematiseerde klimparken. Waar collega bedrijven nog autobanden in de bossen hangen, kiezen wij bewust voor een duurzame oplossing. Bij het klimpark Klimvallei in Den Helder hebben wij dus niet gekozen voor autobanden, maar hebben wij bruggen in thema en stijl uitgevoerd. Hierbij kunt u denken aan en kokkelbrug of schelpenmix.

  

Andere vormen van thematisering zijn bijvoorbeeld een klimpark inrichten in boerenstijl. Verder kunt u denken aan thema’s zoals piraten en ook aan Ridders. Een mooi voorbeeld van een ridderthema vindt u op ondertstaande foto’s. Hier ziet u een klimwand verwerkt in een kasteeltoren. Verder is het terrein ingericht met ophaalbrug, brugwachters, geheime gangenstelsel etc. Het kasteel is een veelzijdig te gebruiken bouwwerk dat voor een breed scala aan activiteiten kan worden ingezet

  

Houtbouw

Ook kunnen wij u helpen met het bouwen van  een uitgifte punt voor uw klimpark met een robuuste en avontuurlijke uitstraling. U zou kunnen denken aan een schuilplaats in het klimbos, mooie robuuste picknick tafels of houten statafels op uw terras. Middels deze robuuste en duurzame materialen krijgt uw klimpark of klimbos een unieke en sfeervolle uitstraling. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen dit voor u realiseren.

Dankzij deskundig vakmanschap binnen ons team zijn wij in staat mooie robuuste houtconstructies voor u te maken.
Naast het vakkundig bouwen van uw kassaruimte zijn wij ook gespecialiseerd in het vormgeven van 3D  houten beelden. Deze vakkundigheid zetten wij om naar het bedenken ontwerpen en realiseren van unieke speelobjecten. Ook een mooie aanvulling op uw klimbos voor de allerkleinste binnen de families die uw klimpark zullen bezoeken. U zou bijvoorbeeld kunnen denken aan een Krokodil van 9 meter waar kinderen op en overheen kunnen klimmen.

  

Terreininrichting

Beleving begint bij de voordeur. Daarnaast is de inrichting van het terrein, het samenspel tussen de verschillende activiteiten en de bewegwijzering bepalend voor de ervaring van uw gasten. Een positieve ervaring zit vaak in de details.

Wij adviseren u graag bij de inrichting van de groene ruimte. In een totaalontwerp kunnen we ook de detaillering uitwerken van de elementen die bepalend zijn voor de beeldkwaliteit. U kunt hierbij dus denken aan een totaal thema concept inclusief toegangspoort en bewegwijzering dat geheel in stijl is met de identiteit van uw park. Allemaal leuke elementen om een unieke identiteit van uw park neer te zetten.

Boomhutten

Naast klimbossen en klimparken bouwen wij voor u ook een boomhut avontuur in bomen en op palen. Van een enkele boomhut voor particulier gebruik tot een totaal overnachtingsconcept voor exploitanten. Deze beleving kan starten met een wandeltocht door de boomtoppen(boomkroonpad) richting een boomhut. Doel een topavontuur met overnachting in een boomhut.

Een nacht in het bos is nog steeds een ervaring waar velen van dromen. Een ervaring met eekhoorns tijdens het ontbijt of lunch. Voor het diner, wordt of tijdens de schemering wordt u toegezongen door de nachtegaal. In een boomhut beleefd u de natuur van zeer dichtbij.

Wat te denken van een vergaderruimte tussen de bladeren. Ook voor deze groepen is het een unieke locatie in de natuur. tijdens de dag kan dit dan onderbroken worden door een leuk evenement of uitdagende opleiding op het naastgelegen team training parcours.

Deze nieuwe ontwikkeling staat nog in de kinderschoenen maar zal uitgroeien tot een succes op diverse locaties in Nederland. Bedrijven zullen deze trend ontdekken en de klant een totaalbeleving willen laten ervaren in de natuur.

Recreatieve voorzieningen (recreatie parken), campings, dierentuinen of andere recreatieve exploitanten kunnen hiermee hun aanbod uitbreiden. Dat kan middels een of meerdere boomhutten, misschien met elkaar verbonden door touwbruggen of ziplijnen. De creatieve mogelijkheden hebben hier nagenoeg geen grenzen.

Voorzie, als exploitant, in een behoefte om terug te keren naar de natuur middels een totaal natuur belevingsconcept. Maak nu nog gebruik van  uw concurrentievoordeel en zorg voor extra inkomsten bij uw huidige recreatieve exploitatie.

We helpen u graag verder bij het ontwikkelen van uw boomhutten concept.