Kwaliteit

Appels met peren vergelijken?

Mooie woorden van snelle verkopers maken iets nog geen kwaliteit. Daarom vragen wij u appels met appels te vergelijken. Er zijn veel verschillende manieren om een klimbos bouwen. Wij gaan uit van onze vijf basisprincipes: Uniek, duurzaam, veilig, transparant en betaalbaar. Bij ons treft u geen verborgen kosten aan in onze offerte.

Wij zien klimparken op de markt verschijnen als eenheidworst. Regelrecht uit een catalogus en haast fabrieksmatig geïnstalleerd. Wilt u zich onderscheiden? Dan leveren wij u een Uniek Concept! U wilt graag kleine platformen? Wij kunnen dat voor u bouwen. U wilt een nog duurzamer klimbos met een natuurlijke uitstraling? Wij kunnen onze klimbossen en klimparken ook uitvoeren in Robinia FSC hardhout.

Er zijn dus verschillende manieren om uw klimpark te bouwen. Hieronder enkele belangrijke punten om te vergelijken:

• U kunt kiezen voor geïmpregneerd vuren of voor onbehandeld Douglas, lariks of zelfs FSC Robinia hardhout.
• Of Kiest u voor een duurzame Roestvaststaal (RVS) investering t.o.v. een kortere termijn investering d.m.v. gegalvaniseerd staal?
• U maakt een keuze voor ons totale innovatieve ECOklimbos concept of voor belastende natuurrecreatie en achterhaalde bevestigingstechnieken.
• Verborgen kosten? Bij ons treft u geen verborgen kosten aan in onze offerte
• Vergelijk eventueel Meerwerk? Worden er achteraf extra kosten in rekening gebracht?
• Etc.

Middels bovenstaande punten heeft u een richtlijn om offertes met elkaar te vergelijken. Indien u daar vragen over heeft helpen wij daar graag mee verder.
Door deze factoren proberen wij een uniek product te leveren, duurzaam te investeren en dit alles betaalbare en veilige manier.

Nazorg?

Ook na de oplevering staan wij u voor een aantal zaken bij. Wij zorgen ervoor dat uw klimbos een certificering ontvangt door een Europees erkende onafhankelijke keuringsinstantie (TÜV, Dekra etc.).

Wij zorgen ervoor dat personeel een gedegen opleiding ontvangt hoe zij veilig en behulpzaam de bezoekers van uw klimpark kunnen begeleiden. Ieder jaar kunnen wij uw jaarlijkse onderhoud en certificering verzorgen. Uiteraard leveren wij onze klimbossen en klimparken volgens garantievoorwaarden.