Low Ropes Park

Een low ropes park oftewel laag touwen parcours (low elements) bestaat uit een serie van kunstmatige hindernissen, die voor verschillende doeleinde toegepast kunnen worden.

De individuele oefeningen zijn probleemoplossend waardoor er een groepsdynamiek ontstaat die veelal wordt toegepast bij team building, belevingspedagogiek, diverse traingsvormen, onderwijs of op therapeutisch basis. Maar ook worden deze elementen veelvuldig toegepast bij bedrijfsevenementen of incentive-groepen. Middels deze onderdelen probeert men een succesbeleving te realiseren en de groepsdynamiek op gang te brengen om de groepsband te vergroten. De Low elements zijn een ideale aanvulling op de High Ropes Elements (hoogte parcour elementen).

 

In de bovenstaande afbeelding treft u een voorbeeld aan van deze elementen. Uiteraard zijn hierin vele mogelijkheden. Naar aanleiding van uw wensen kunnen wij een plan opstellen waarbij wij rekening houden met uw wensen en doelstellingen. Neem u gerust contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.